Ockelbogårdar är din hyresvärd i Ockelbo!

Man bor gärna i Ockelbo​​​​​!


I Ockelbo bor du med skogen, sjöarna och bergen som närmaste granne! Vår fina plats inspirerar till friluftsliv och egen tid för dig och din familj. I Ockelbo hittar du ett bra utbud av butiker, restauranger och service.

​​​​​​​​​​​​​​Söker du de stora shoppingstråken eller nöjeskvarteren så finns städer som Gävle och Sandviken bara en kort resa bort. Ett av Sveriges största köpcentrum ligger i Valbo utanför Gävle. Gävle når du med tåg på dryga 20 minuter. Lokalbussen inom Ockelbo är för övrigt gratis!

Man bor gärna hos Ockelbogårdar!


Ockelbogårdar är ett allmännyttigt bostadsföretag och vi är specialister på Ockelbo! Vårt mål är att tillhandahålla goda bostäder till rimliga kostnad för dig som bor hos oss. Ockelbogårdars lägenheter finns i Ockelbo, Jädraås, Åmot och Lingbo. Härutöver äger och förvaltar bolaget ett antal lokaler för till exempel butiker och kontor.

​​​​​​​Ockelbogårdars kunniga personal finns här för dig. Hör av dig till oss om du är intresserad av att hyra en lägenhet eller om du har frågor. Kontoret är öppet alla vardagar mellan 09.00 och 16.00. Vi stänger för lunch mellan 12.00 och 13.00.

Hur vill du bo?

​​​​​​​
Hos Ockelbogårdar kan du bo centralt i Ockelbo eller i någon av kommunens byar och samhällen på landsbygden. Läs mer om våra olika områden! 

Kontakta oss

​​​​​​​
Välkommen att kontakta oss när du vill prata boende i Ockelbo!